Kosaram

A kosár üres

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételeka City Pan Szociális Szövetkezet – www.citypan.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan


Megrendelők által a www.citypan.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó City Pan Fish & Chips közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

I. Webáruház adatai:
A www.citypan.hu webáruház üzemeltetője a City Pan Szociális Szövetkezet.
Székhely: 6729 Szeged, Kandó Kálmán u. 36.
Telephely: 6720 Szeged, Jókai u. 7-9.
Adószám: 24357399-2-06
Cégjegyzékszám: 06-02-000669
Elérhetőség:       
telefonon:+36 20/99-99-029
e-mail: info@citypan.hu

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció a www.citypan.hu webáruházba:
első rendelés esetén, a rendelés feladással egyidejűleg szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Az első rendelés és regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában regisztrációról és a rendelésről visszaigazolást kap.

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:
amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a „Bejelentkezés” mezőben az e-mail cím és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:
a megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a City Pan Szociális Szövetkezet közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai magyar forintban értendőek és tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást.

A Szállítási díj:
•    Szegeden a körutakon belül (Római, Brüsszeli, Párizsi, Londoni, Moszkvai) 250 Ft.
•    Szegeden a körutak (Római, Brüsszeli, Párizsi, Londoni, Moszkvai) és a Körtöltés között, továbbá Újszegeden a Thököly út vonaláig 350 Ft.
•    Szegeden a Körtöltésen túl, továbbá Újszegeden a Thököly út vonalán túl 500 Ft.

A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.


II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:
a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a „Kosaram” menüpontra kattintva, ellenőrizheti, módosíthatja a rendelését. Majd a „Pénztár” menüpontra kattintva kell a rendelési címet megadni, illetve itt van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő.

Fizetési módok meghatározása:
webáruházon keresztül: - bankkártya – OTP Szép Kártya – MKB Szép Kártya,
helyszínen: - készpénz – étkezési utalvány.

A webáruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával, vagy Szép kártyával történő fizetési tranzakcióra.
A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, étkezési utalvánnyal lehet fizetni.

A fizetési mód kiválasztását követően a City Pan Szociális Szövetkezet választási lehetőséget kínál vendégeinek arra, hogy igényük esetén elektronikus üzenet formájában hírlevél megküldését kérjék tevékenységeink és szolgáltatásink reklámozása céljából. Tekintettel arra, hogy a regisztráció során az adatok megadásánál az ügyfeleknek külön meg kell jelölni, hogy szeretnének elektronikus hírlevelet kapni, ezt a szolgáltatást csak ügyfelei kifejezett kérése, és jóváhagyása alapján teszi. A hírlevél megküldéséről szóló igény törlésére minden hírlevél alsó részén lehetőséget biztosítunk, ezt a ‘Leiratkozás a hírlevélről’ linkre kattintva lehet elvégezni.

A megrendeléshez  „Az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom” és „Az Általános Szerződési Feltételeket megismertem és elfogadom” lehetőségeket ki kell pipálni, azután nyílik lehetőség a „Megrendelés Elküldése” mezőre kattintani. Az adatkezelési nyilatkozat és az ÁSZF mind a webáruház alsó sorában, mind a linkre kattintva elérhető.
A fizetési mód kiválasztását, a hírlevél igénylést illetve az adatkezelési nyilatkozat és ÁSZF elfogadását követően a ‘Megrendelés Elküldése’ gombra kattintva történik a megrendelés elküldése.

II.5. Megrendelés visszaigazolása:
a City Pan Szociális Szövetkezet a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a City Pan Szociális Szövetkezet és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a citypan.szeged@gmail.com email címen vagy a +36 20/99-99-029 telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást a „Megjegyzés” rovatban szerepeltetve.

II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:
kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg +36 20/99-99-029 telefonszámon, vagy írásban az citypan.szeged@gmail.com email címen.

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok „Profilom” menüpont alatt bármikor változtathatóak.


II.9. Írásbeliség:
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak, továbbá a szerződés nem tartozik a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá. Így a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a City Pan Szociális Szövetkezet nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi elérhetőségeken tud jelezni:
e-mail: citypan.szeged@gmail.com
telefon: +36 20/99-99-029

Felügyeleti szervek:
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Fogyasztóvédelmi Felügyelősége

Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. (Megyeháza); 6701 Szeged, Pf.: 12.
Telefonszám: +36-62-680-530
Fax szám: +36-62-680-531
E-mail dm: fvf@fvf.csmkh.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszám: +36-62-554-250/118 mellék
Fax szám: +36-62-426-149
Név: Dékány László, Jenei Zoltán
E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Szeged Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzője

Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 11.
Telefonszám: +36-62-564-364
Fax szám: +36-62-564-395

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.

Szeged, 2017. február 
 
Figyelem: az oldal használata közben a gépedre sütik (úgynevezett: cookie) kerülnek, a felhasználói élmény javításához, minőségbiztosítási és célzott hirdetés küldési céllal. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat itt tudod elolvasni: Adatkezelési tájékoztatónk.